GESPREKSVORMEN

 

Zingevingsgesprek

Bij onverwachte levensgebeurtenissen, kan de vraag naar zin en bedoeling van wat je overkomt naar boven komen. Ik kan je helpen om te onderzoeken wat jou helpt om zin te vinden of te hervinden. Dit kan via het Centrum voor Levensvragen Zuid-oost Brabant als je 50 jaar of ouder bent of als je palliatief patiënt bent of de naaste van iemand in de palliatieve levensfase. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig. De gesprekken - maximaal 8 - zijn kostenloos.

Levensverhaalonderzoek

De manier waarop uw leven gelopen is en zich gevormd heeft, is bepalend voor de wijze waarop u naar uw leven kijkt en uw keuzes maakt. We gaan op zoek naar belangrijke momenten en keerpunten in uw leven en zullen die vervolgens gaan onderzoeken op welke waarden en wijsheden voor u sturend zijn in het leven. Het helpt u op weg naar zelfkennis en kracht, zelfontplooiing en authenticiteit. Het kan helpen om keuzes voor de toekomst te maken.

Het levensverhaal geeft een uniek inzicht in uzelf en aan het einde van de gesprekkenreeks houdt u een mooi en persoonlijk document van uzelf over.

 

 

 

 

ZINGEVING EN ETHIEK VOOR ZORGPROFESSIONALS

Training en advies op maat voor uw organisatie

info@zinlab.nl

 

ZINGEVINGSPRAKTIJK VOOR LEVENSVRAGEN IN WAALRE

Gesprekken en begeleiding op maat

06 - 1713 7235