E-coaching

Het kan zijn dat u ver weg woont of dat u met tijdgebrek zit. Daarvoor bied ik ook vormen van e-coaching aan. Dit kan door middel van Skype of Facetime. Of uiteraard via de mail. Met name het levensverhaal onderzoeken leent zich goed voor dit laatste. Ik kan u onderzoeksvragen toesturen, die u vervolgens in een mail kunt beantwoorden. In mijn antwoordmail zal ik vervolgens inhoudelijke feedback sturen samen met een gerichte vervolgvraag. Aan het einde van de sessies heeft u dan een eigen persoonlijk levensverhaal.

Voor ouders/verzorgers van een kind met een verstandelijke beperking, bied ik een e-coaching op maat aan over zingeving en ouderschap van een kind dat anders is dan de norm. Ouderschap stelt altijd de vraag aan de ouder: wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? 

Bij het opvoeden van een kind met een verstandelijke beperking, komt deze vraag nog sterker naar voren: wat betekent het voor mij, voor mijn relatie, voor mijn gezin dat wij een kind hebben met een beperking? Wat is de betekenis voor mijn leven? Voor mijn werk? Voor mijn vriendschappen? Hoe kan ik vertrouwen hebben of weer krijgen in de toekomst?